Aantal personen: 4
sap en rasp van 2 limoenen
4 eetl fijngehakte dragon
2 theel honing
peper en zout
3 kipfilets
6 eetl olijfolie
2 eetl witte wijnazijn
½ eetl grove mosterd
1 bekertje zure room (125)
150 gr achterham, in reepjes
2 bosjes radijs, gewassen en in plakjes
150 gr gemengde sla, gewassen en gedroogd
Verwarm de oven voor tot 200 graden. Meng het sap met de dragon, de honing en peper en zout naar smaak. Leg de kip in een ovenvaste schaal, schenk het dragonmengsel erover en laat de kip in de voorverwarmde in ca. 25 minuten gaar worden. Laat de kip afkoelen en pluk hem in reepjes. Klop een dressing van de olijfolie, de azijn, de mosterd, de zure room en peper en zout naar smaak.
Schep alle ingrediënten door elkaar en schenk op het laatste moment de dressing erover.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |